'Ετοιμοι για παρεμβάσεις στην πόλη;


Η δράση «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»  καλεί κατοίκους και επαγγελματίες, νομικά πρόσωπα αλλά και άτυπες ομάδες πολιτών να κάνουν πράξη τις δικές τους πρωτοβουλίεςπου βασίζονται σε συνεργατικές διαδικασίες κι έχουν στόχο τη βελτίωση της ζωής στη γειτονιά.

Το πρόγραμμα προβλέπει την υλοποίηση ήπιων, μικρής κλίμακας παρεμβάσεων και στις 7 κοινότητες του δήμου της Αθήνας, που θα ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες και θα προωθούν τις σχέσεις της γειτονιάς. Οι προτάσεις που θα προκριθούν θα λάβουν χρηματοδότηση έως 6.000 ευρώ ανά πρόταση.

Ο δήμος Αθηναίων θα πραγματοποιήσει μια σειρά από προσκλήσεις ενδιαφέροντος προς τους κατοίκους της Αθήνας στους ακόλουθους άξονες:

 

 

Επιμελητές εξειδικευμένοι ανά θεματικό άξονα θα υποστηρίξουν τη διαδικασία και τη διοργάνωση εργαστηρίων, ώστε να βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να εξελίξουν και να ωριμάσουν τις προτάσεις τους.

 

Αυτή τη στιγμή έχουν ανακοινωθεί οι Προσκλήσεις Ενδιαφέροντος για τους τρεις πρώτους άξονες. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για τη διαδικασία και να υποβάλλεις την πρότασή σου εδώ.

Θέλεις να συμμετάσχεις ενεργά και να ενημερώνεσαι για τα νέα του ΠΟΛΗ2;
Θέλεις να υποβάλλεις την πρότασή σου;

Οι δράσεις στον χάρτη: