πόλη2 > ΟΔΗΓΙΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΡΑΣΗ «ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ»

  1. Η δράση «Κατάστημα στο Κέντρο» έχει ξεκινήσει με την ανακοίνωση της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την πρώτη περιοχή παρέμβασης, την ιστορική Πλατεία Θεάτρου. Η θεματική που προκρίνεται για τις προτεινόμενες χρήσεις των καταστημάτων σε αυτή την περιοχή παρέμβασης είναι ο Πολιτισμός.
  2. Αν είσαι καλλιτέχνης, σχεδιαστής ή δραστηριοποιείσαι στις δημιουργικές βιομηχανίες και θέλεις να δείξεις τη δουλειά σου σε ένα κατάστημα στο κέντρο, αυτή η πρόσκληση είναι για εσένα.
  3. Διάβασε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Εκεί περιγράφονται οι προτεινόμενες τυπολογίες των καταστημάτων αλλά και οι όροι και προϋποθέσεις για όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν πρόταση σε αυτή τη δράση.
  4. Κατέβασε και συμπλήρωσε την Αίτηση συμμετοχής (αρχείο pdf).
  5. Τύπωσε την Αίτηση την οποία θα πρέπει να υπογράψει ο Υπεύθυνος Υλοποίησης/ ‘ΑτομοΕπικοινωνίας και επισύναψε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται στο κεφάλαιο 7της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  6. Ο φάκελος πρέπει να κατατεθεί σε έντυπη μορφή προκειμένου να πρωτοκολληθεί η αίτησή σου στα γραφεία της ΕΑΤΑ (Ξενοφώντος 7, 105 57, Αθήνα, 1ος όροφος). Η προθεσμία είναι 14 Ιουνίου 2018 στις 00. Περιμένουμε την πρότασή σου!
  7. Αν η πρότασή σου επιλεγεί, θα πρέπει να καταθέσεις επιπλέον νομιμοποιητικά έγγραφα για την υπογραφή της σύμβασης. Δες ποια είναι αυτά στην παράγραφο 9 της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  8. Αν θέλεις να μαθαίνεις τα νέα του προγράμματος, γράψου εδώ ή αν έχεις απορίες, επικοινώνησε μαζί μας στο info@polis2.thisisathens.org και στο τηλέφωνο 210 3312002-3.
  9. Καλή επιτυχία!

 

ΔΡΑΣΗ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»

1. ‘Ηδη έχουν πραγματοποιηθεί ενημερώσεις στις δημοτικές κοινότητες της πόλης και όποιες νέες προστεθούν στο ημερολόγιο θα τις βρεις εδώ.
2. Έλα στα εργαστήρια συν-δημιουργίας που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις την πρότασή σου. Τα πρώτα εργαστήρια γίνονται το Σάββατο 31 Μαρτίου από τις 11 το πρωί στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων και το αναλυτικό πρόγραμμα βρίσκεται εδώ. Πληροφορίες για τα επόμενα εργαστήρια, που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Απρίλιο και στο Μάιο του 2018, θα βρεις εδώ.
3. Επίλεξε τον θεματικό άξονα παρέμβασης που ταιριάζει περισσότερο στην πρότασή σου. Μάθε περισσότερα για κάθε άξονα, δες παραδείγματα από άλλες πόλεις και σκέψου τι ταιριάζει καλύτερα στην περιοχή όπου θέλεις να παρέμβεις και στις δυνατότητες της ομάδας σου. Διάβασε περισσότερα στα Παραρτήματα των επιμελητών κάθε θεματικού άξονα.
4. Ενεργοποίησε την ομάδα σου και την κοινότητα στην οποία σε ενδιαφέρει να παρέμβεις και πάρε τη σύμφωνη γνώμη τους για την πρότασή σου. Για κάθε ομάδα θα πρέπει να οριστεί ένας εκπρόσωπος ως Υπεύθυνος Υλοποίησης της πρότασης.
5. Διάβασε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του άξονα που σε ενδιαφέρει. Αυτή τη στιγμή έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία για τρεις θεματικούς άξονες (Γειτονιά, Δρόμος, Κτίριο).
6. Κατέβασε και συμπλήρωσε την Αίτηση συμμετοχής (αρχείο pdf), σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στην παράγραφο 5.2 της Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος.
7. Τύπωσε την Αίτηση την οποία θα πρέπει να υπογράψει ο Υπεύθυνος Υλοποίησης και επισύναψε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται στο κεφάλαιο 8 της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.
8. Ο φάκελος πρέπει να καταταθεί σε έντυπη μορφή προκειμένου να πρωτοκολληθεί η αίτησή σου στα γραφεία της ΕΑΤΑ (Ξενοφώντος 7, 105 57, Αθήνα, 1ος όροφος).
9. Αν θέλεις να μαθαίνεις τα νέα του προγράμματος, γράψου εδώ ή αν έχεις  απορίες, επικοινώνησε μαζί μας στο info@polis2.thisisathens.org και στο τηλέφωνο 210 3321002-3.
10. Καλή επιτυχία!