πόλη2 > ΟΔΗΓΙΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΡΑΣΗ «ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ»

Η δράση «ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ» ξεκίνησε στην πρώτη περιοχή παρέμβασης, την ιστορική Πλατεία Θεάτρου. Η θεματική που προκρίθηκε για τις προτεινόμενες χρήσεις των καταστημάτων είναι ο Πολιτισμός, και η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος απευθυνόταν σε καλλιτέχνες, σχεδιαστές καθώς και άτομα που δραστηριοποιούνται στις δημιουργικές βιομηχανίες.

Η υποβολή συμμετοχών ολοκληρώθηκε στις 14 Ιουνίου 2018.

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τα καταστήματα στη Στοά Εμπόρων, τη δεύτερη περιοχή παρέμβασης, απευθύνεται στη δυναμική κοινότητα που δραστηριοποιείται με την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία, εξασφαλίζοντας σημαντικά κίνητρα στις επιχειρήσεις που θα εγκατασταθούν, όπως η κάλυψη του ενοικίου και των λειτουργικών αναγκών για έξι μήνες, από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι και τον Μάρτιο του 2019.

Η υποβολή συμμετοχών ολοκληρώθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2018.

Αν θέλεις να μαθαίνεις νέα για τις δράσεις αστικής αναζωογόνησης του This is Athens, γράψου εδώ ή αν έχεις απορίες, επικοινώνησε μαζί μας στο info@polis2.thisisathens.org και στο τηλέφωνο 210 3312002-3.

 

ΔΡΑΣΗ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ – Άξονες ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΔΡΟΜΟΣ, ΚΤΙΡΙΟ 

Άνοιξε ο 2ος κύκλος υποβολής προτάσεων με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018.

1. Έλα στις ανοιχτές συζητήσεις  που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις την πρότασή σου για τους θεματικούς άξονες.

2. Διάβασε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

3. Κατέβασε και συμπλήρωσε την Αίτηση Συμμετοχής, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στην παράγραφο 5.2 της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

4. Τύπωσε την αίτηση και επισύναψε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται στο κεφάλαιο 8 της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

5. Ο φάκελος πρέπει να κατατεθεί στα γραφεία της ΕΑΤΑ (Ξενοφώντος 7, 105 57, Αθήνα, 1ος όροφος) σε έντυπη μορφή προκειμένου να πρωτοκολληθεί η αίτησή σου.

Περιμένουμε τις προτάσεις σου!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας στο info@polis2.thisisathens.org και στο τηλέφωνο 210 3312002-3.