πόλη2 > Άρθρα > ΝΕΑ > 28/10 @11.00-14:00 Κατάστημα στο κέντρο – Πλατεία Θεάτρου «Αθήνα – Παραλία ΝΑΙ, με ποδήλατο! by COCO-MAT.bike»

28/10 @11.00-14:00 Κατάστημα στο κέντρο – Πλατεία Θεάτρου «Αθήνα – Παραλία ΝΑΙ, με ποδήλατο! by COCO-MAT.bike»

- 19 Οκτωβρίου • ΝΕΑ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου: Αθήνα – Παραλία ΝΑΙ, με ποδήλατο! 🚲

Tην ημέρα του ΟΧΙ, λέμε ΝΑΙ στο ποδήλατο

Εκκίνηση: COCO-MAT.bike Store, Πλατεία Θεάτρου 6-8
Ώρα εκκίνησης: 11:00 π.μ.
Διάρκεια: 2 ώρες
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
Κόστος: 10 ευρώ / άτομο
Δηλώσεις συμμετοχής: https://goo.gl/WyhTyG

Ξεκινάμε από το COCO-MAT.bike Store, στην Πλατεία Θεάτρου. Μετά από σύντομο καλωσόρισμα και ρύθμιση των ξύλινων, χειροποίητων ποδηλάτων της COCO-MAT.bike στα μέτρα μας, ανακαλύπτουμε τα στενά του Ψυρρή και μπαίνουμε στον πεζόδρομο της Ερμού.
Λίγα λεπτά αργότερα βρισκόμαστε στον ποδηλατόδρομο της Αθήνας και απολαμβάνουμε μια απολύτως επίπεδη διαδρομή που διασχίζει όμορφες, οικιστικές περιοχές της Αθήνας. Πετράλωνα, Μοσχάτο και σε λίγο ποδηλατούμε δίπλα στην κοίτη του Ιλισσού – ναι υπάρχει ακόμα!
Περίπου μισή ώρα αργότερα βρισκόμαστε στον ποδηλατόδρομο της Καλλιθέας και από εκει φτάνουμε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).
Χρησιμοποιούμε τον ποδηλατόδρομο του ΚΠΙΣΝ για να καταλήξουμε στο Φλοίσβο και να απολαύσουμε μια όμορφη βόλτα δίπλα στη θάλασσα.
Μετά από διάλειμμα για φωτογραφίες και κουβέντα, καταλήγουμε στο Cafe Canal του ΚΠΙΣΝ για καφέ πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Πλατεία Θεάτρου.

Ελάτε μόνοι ή με την παρέα σας και φέρτε μόνο το κέφι σας για ποδήλατο! Εμείς αναλαμβάνουμε τα ποδήλατα, την τεχνική υποστήριξη, τη συνοδεία της βόλτας, ένα δροσιστικό αναψυκτικό για το δρόμο και, όπως πάντα, δωράκια έκπληξη με τη σφραγίδα της COCO-MAT.bike 🚲