πόλη2 > Πλατεία Θεάτρου > Ο ΧΩΡΟΣ (Πλ. Θεάτρου 6-8)

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ο ΧΩΡΟΣ (Πλ. Θεάτρου 6-8)Η ομάδα συλλογικού πολιτισμού ΕΜΕΙΣ δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά από το 2009, προασπίζοντας τις έννοιες της αλληλεγγύης και της συνεργατικότητας στην τέχνη. Έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ενίσχυση της προσβασιμότητας στον πολιτισμό, εξελίσσεται σε μια δυναμική κοινότητα δημιουργικών ανθρώπων.

Στο κατάστημα της Πλατείας Θεάτρου η ομάδα θα στεγάσει τη δραστηριότητά της, δημιουργώντας έτσι έναν τόπο συνάντησης για καλλιτέχνες και κοινό. Συναντήσεις, πρόβες, εκπαιδευτικά σεμινάρια, εργαστήρια, παραστατικές δράσεις πολιτισμού συνθέτουν το πρόγραμμα του «Χώρου».

«Κάθε άνθρωπος δικαιούται να έρχεται σε επαφή με τον πολιτισμό, είτε ως θεατής είτε ως εκπαιδευόμενος. Από την άλλη, κάθε καλλιτέχνης πρέπει να βρίσκει το βήμα για να εκφραστεί. Απευθυνόμαστε σε όλο το φάσμα της κοινωνίας, ανεξαρτήτως οικονομικών, σωματικών, εθνικών, κοινωνικών και άλλων χαρακτηριστικών. Μέσω της καλλιτεχνικής συνύπαρξης δημιουργούμε κοινές εμπειρίες, προάγοντας τον πολιτισμό, ως εργαλείο ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής».

 

Facebook

Επικοινωνία:

Πλατεία Θεάτρου 6-8, Αθήνα, Ελλάδα