ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΝΗΡΩΗΗ Νηρωή είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία η οποία σχεδιάζει, οργανώνει και προβάλλει εκδηλώσεις, φεστιβάλ, και πολιτιστικά δρώμενα. Παράλληλα, υλοποιεί βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα, με άξονες τον ελληνικό πολιτισμό, τις τέχνες, την παιδεία και το φυσικό τρόπο ζωής. Υποστηρίζοντας συμβουλευτικά τη δράση άλλων φορέων και επιχειρήσεων που μοιράζονται τις ίδιες αξίες, αναλαμβάνει επίσης την οπτικοακουστική και επικοινωνιακή προβολή τους.

Στο κατάστημα της Διπλάρη 5Β, οι επισκέπτες θα έχουν, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις δράσεις που οργανώνει η Νηρωή, να εγγραφούν σε βιωματικά σεμινάρια και να λάβουν μέρος σε δρώμενα εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

«Η διάδοση των οικουμενικών αξιών του πολιτισμού μας στους επισκέπτες που έρχονται στη χώρα μας αποτελεί σημείο αναφοράς για τη δράση μας. Επενδύοντας σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών που προέρχονται από τους χώρους της Επιστήμης και των Τεχνών, είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε προγράμματα ειδικά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, όπως και σε μεμονωμένα άτομα και ομάδες (ΟΤΑ, επιχειρήσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.ά.)».

 

Website

Facebook

 

Επικοινωνία:

Διπλάρη 5, Αθήνα, Ελλάδα