πόλη2 > Πλατεία Θεάτρου > COCO-MAT.bike (Πλ. Θεάτρου 6-8)

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

COCO-MAT.bike (Πλ. Θεάτρου 6-8)H COCO-MAT.bike είναι η πρώτη εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει χειροποίητα ξύλινα ποδήλατα. Με απόλυτο σεβασμό στην επιλογή της πρώτης ύλης, το ξύλο που χρησιμοποιείται έχει μεγαλώσει στη φύση, με νερό της βροχής και ηλιακή ενέργεια, με αποτέλεσμα κάθε ποδήλατο να είναι πλήρως μοναδικό.

Στο κατάστημα της (οδού) Πλατείας Θεάτρου, το πρώτο κατάστημα της COCO-MAT.bike στην Αθήνα, στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ευρεία ποδηλατική κοινότητα, ένας χώρος συνάντησης ανθρώπων που αγαπούν τη φύση αλλά επιθυμούν να κάνουν ποδηλατικές διαδρομές και εντός πόλης. Σεμινάρια, εκδηλώσεις, αγορά και ενοικίαση ποδηλάτων, οργάνωση αστικών ποδηλατικών διαδρομών και πολλά άλλα περιμένουν τους επισκέπτες.

«Το 2016 η COCO-MAT.bike κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα στον ποδηλατικό τουρισμό  και το μότο “MOVE ON NATURE” γίνεται πράξη και φιλοσοφία ζωής. Το ξύλινο ποδήλατο δημιουργήθηκε για να γίνει το καλύτερο ποδήλατο της πόλης. Χρησιμοποιώντας ως βασικό υλικό το ξύλο, επεκτείνουμε τον κύκλο ζωής του ποδηλάτου και μεταφέρουμε το αποτύπωμα της φύσης στο αστικό τοπίο».

 

Website

Facebook

Επικοινωνία:

Πλατεία Θεάτρου 6-8, Αθήνα, Ελλάδα