πόλη2 > Πλατεία Θεάτρου > ΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΙΒΑ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΙΒΑΤα ΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΙΒΑ αποτελούν η Δήμητρα Βασιλάκου και η Αλίκη Κακουλίδου (γραφίστριες/metoo communication design), η Χαρίκλεια Χάρη (αρχιτέκτονας/μικρογεωγραφίες) και ο Παναγιώτης Λυμπερέας (οικονομολόγος/textiles clothing design lab).

Τρεις δημιουργικές ομάδες ενώνουν τις δυνάμεις τους στο κατάστημα της Διπλάρη 5Α παρουσιάζοντας μια πειραματική πλατφόρμα πώλησης αντικειμένων design, αλλά και έναν τόπο συνάντησης και ανταλλαγής ιδεών με επιστήμονες, καλλιτέχνες, σχεδιαστές και τεχνίτες.

«Θα θέλαμε να δημιουργηθούν νέες συνέργειες, τόσο για την ομάδα μας όσο και για την ίδια την Πλατεία Θεάτρου. Οι δράσεις μας απευθύνονται στους επισκέπτες της περιοχής αλλά και σε συγκεκριμένες ομάδες με τις οποίες θα δουλεύουμε σε βιωματικά κυρίως εργαστήρια. Μας ενδιαφέρει να αναδείξουμε την τοπική πολιτιστική κληρονομιά και να αναπτύξουμε ένα οικοσύστημα συνεργασιών. Για να πετύχουμε τα παραπάνω, σκοπεύουμε να έρθουμε σε επαφή με τοπικές επιχειρήσεις, να συστήσουμε ένα πολυπολιτισμικό δίκτυο συνεργατών, αλλά και να πειραματιστούμε πάνω σε νέους τρόπους αντίληψης και προώθησης της τέχνης και του design».

 

Facebook

Επικοινωνία:

Διπλάρη 5, Αθήνα, Ελλάδα