πόλη2 > Πλατεία Θεάτρου > Άι Λαβ Άθενς πρότζεκτ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Άι Λαβ Άθενς πρότζεκτΤο Άι Λαβ Άθενς πρότζεκτ αποτελεί μια πολυπολιτισμική δημιουργική πλατφόρμα προβολής της αληθινής εικόνας της Αθήνας. Αναδεικνύοντας στοιχεία του αστικού τοπίου με απενοχοποιημένη διάθεση, χωρίς πρόθεση ωραιοποίησης και μιμητισμού, το πρότζεκτ προτρέπει την πλήρη αποδοχή αλλά και την αισθητική επιβολή των στοιχείων που καθιστούν μοναδικό το περιβάλλον της Αθήνας.

Στο πλαίσιο του Άι Λαβ Άθενς πρότζεκτ, θα πραγματοποιηθούν θεματικές εκθέσεις φωτογραφίας και δημιουργικά φωτογραφικά σεμινάρια αστικού αυτοπροσδιορισμού.

«Όταν δεν αποδέχεσαι το τοπίο που σε περιβάλλει, όταν προσπαθείς να το “κλέψεις” φωτογραφικά, να κρύψεις την αληθινή αισθητική του δύναμη, καταλήγεις μιμητής, χωρίς να μπορείς να δημιουργήσεις πραγματικά μέσα σε αυτό. Το πρότζεκτ θέλει να επικοινωνήσει την πόλη σε καλλιτέχνες, τουρίστες, δημιουργούς, διαφημιστές, παραγωγούς, παρουσιάζοντας την Αθήνα ως πηγή έμπνευσης και ανακαλύπτοντας την κρυμμένη γοητεία της. Η παρουσίαση του πρότζεκτ θα γίνει στο πλαίσιο του This is Athens-Polis, σε μια ταυτόσημη ενέργεια του δήμου Αθηναίων ως προς την ανάδειξη χαρακτηριστικών σημείων στο κέντρο της πόλης».

 

Website

Facebook

Επικοινωνία: