πόλη2 > Πλατεία Θεάτρου > Άι Λαβ Άθενς πρότζεκτ (Θεάτρου 6)

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Άι Λαβ Άθενς πρότζεκτ (Θεάτρου 6)

_Πλατεία Θεάτρου


Στην οδό Θεάτρου 6 βρίσκει τη στέγη του το Άι Λαβ Άθενς πρότζεκτ, μια πολυπολιτισμική δημιουργική πλατφόρμα προβολής της αληθινής εικόνας της Αθήνας. Αναδεικνύοντας στοιχεία του αστικού τοπίου με απενοχοποιημένη διάθεση, χωρίς πρόθεση ωραιοποίησης και μιμητισμού, το πρότζεκτ προτρέπει την πλήρη αποδοχή αλλά και την αισθητική επιβολή των στοιχείων που καθιστούν μοναδικό το περιβάλλον της Αθήνας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το πρότζεκτ παρακολουθώντας θεματικές εκθέσεις φωτογραφίας και συμμετέχοντας σε δημιουργικά φωτογραφικά σεμινάρια αστικού αυτοπροσδιορισμού.

«Όταν δεν αποδέχεσαι το τοπίο που σε περιβάλλει, όταν προσπαθείς να το “κλέψεις” φωτογραφικά, να κρύψεις την αληθινή αισθητική του δύναμη, καταλήγεις μιμητής, χωρίς να μπορείς να δημιουργήσεις πραγματικά μέσα σε αυτό. Το πρότζεκτ θέλει να επικοινωνήσει την πόλη σε καλλιτέχνες, τουρίστες, δημιουργούς, διαφημιστές, παραγωγούς, παρουσιάζοντας την Αθήνα ως πηγή έμπνευσης και ανακαλύπτοντας την κρυμμένη γοητεία της. Η παρουσίαση του πρότζεκτ θα γίνει στο πλαίσιο του ΠΟΛΗ2, σε μια ταυτόσημη ενέργεια του δήμου Αθηναίων ως προς την ανάδειξη χαρακτηριστικών σημείων στο κέντρο της πόλης».

Θεάτρου 6, Αθήνα, Ελλάδα