πόλη2 > Events > ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ > 4/11@10.30 Η Athens BIKE TOURS by COCO-MAT.bike και το I love Athens project – Ἄι Λάβ Ἄθενς πρότζεκτ σας προσκαλούν να ανακαλύψετε φωτογραφικά την Αθήνα!

4/11@10.30 Η Athens BIKE TOURS by COCO-MAT.bike και το I love Athens project – Ἄι Λάβ Ἄθενς πρότζεκτ σας προσκαλούν να ανακαλύψετε φωτογραφικά την Αθήνα!

- 04 Νοεμβρίου • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Ο γνωστός φωτογράφος μόδας και διαφήμισης Γιώργος – Κωνσταντίνος Μαλεκάκης, είναι ο «οδηγός» μας σε αυτή τη σειρά φωτογραφικών σεμιναρίων Athens Insta-rides που έχουν ως στόχο να σας αποκαλύψουν τα μυστικά της φωτογραφίας, σε όποιο επίπεδο κι αν είστε μέσα από τρεις θεματικές ενότητες:

Από το selfie στο αυτοπορτρέτο: Δώστε στα selfies σας δημιουργική ματιά και μεταμορφώστε τα σε καλλιτεχνικά αυτοπορτέτα, μέσα από τις οδηγίες του Γιώργου Μαλεκάκη!
Αρχιτεκτονική φωτογραφία και Αστικό τοπίο: Υπέροχα κτήρια, πλατείες, λεπτομέρειες. Η Αθήνα αποτελεί το ιδανικό θέμα για αρχιτεκτονική φωτογραφία.
Φωτογραφία δρόμου: Αντιμετωπίστε τα πάντα γύρω σας σαν τη σκηνή ενός θεάτρου, στο οποίο εσείς είστε ο σκηνοθέτης και όλοι οι υπόλοιποι, οι ηθοποιοί σας! Μάθετε να βλέπετε αντί να κοιτάτε και να διακρίνετε τη γοητεία στη λεπτομέρεια.
Κυριακή 4 Νοεμβρίου 10:30-15:30

Athens BIKE TOURS by COCO-MAT.bike
Πλατεία Θεάτρου 6-8 / Theatrou Square 6-8, 10552 Athens, Greece